5.3.2012

viikonloppu 24.2.-26.2.2012 ♥

(Kirjotin tän tekstin jo eilen valmiiks, mut blogger ei suostunut yhteistyöhön kuvien kanssa. Tämän takia tekstin ajoissa voi olla pienehköjä virheitä. Tai siis, jos puhun kys. viikonlopusta on nyt tasan viikko niin tiedätte miksi... tai äärh, en osaa selittää n_n;)

(I wrote this text already yesterday but blogger didn't want to do cooperation with me so.)

Hellurei. Viime postauksessa kerroinkin teille syyn nopeaan päivitykseen. Jos ette muista viime merkinnästä mitään/luette tämän ennen sitä, kyseinen syy oli, että lähdin Jyväskylään. Jyväskylässä tapasin uusia ihmisiä ja jo vanhoja kasvoja. Pääsyy reissulleni oli, että siellä järjestettiin Lafilarp vol. 23~ Koska nyt larpista on kulunut tasan viikko ja Epun ottamat kuvat viikonlopusta on julkaistu (ja ladattuna omalle koneelleni myös o/), voin kertoa hyvillä mielin teille kyseisestä viikonlopusta jotain. 

Hi. Last entry I told you that I went to Jyväskylä last weekend. I met some new people and also the one I already knew. The main reason was, that there organized Lafilarp vol.23~. Now it’s been a week since the larp and I’ve got some photos about it (by Eppu).

 I’m Sorry guys. Clock is so much now I’m tired and sleepy now. There won’t be English translation in this entry this time. Still, if you’d like to know what I wrote, just comment and I’ll translate it and add the translation. So, just ask. ^^ 

Lähdin siis Jyväskylään perjantaina. Juna lähti 16:23 Tampereelta ja oli n.18 Jyväskylän asemalla. Odotin sisällä ystävääni Janitaa, joka oli tulossa myös larppiin. Koska junat menivät miten menivät, päädyin istumaan asemalla vähän yli tunnin, mutta se oli sen arvoista. Käytin aikani miettimiseen, itseni rauhoittamiseen, vishyn juontiin yms. Ainiin, yksi järjestäjistä soitti ja kysyi missä olen, koska olin kertonut hänelle jo yksityisviestillä aikaisemmin, millä junalla tulen. Lopulta sen vähän yli tunnin päästä Janitan juna tuli ja lähdettiin yhdessä ulos.

Käytiin ensin kaupassa ostamassa ruokaa ja sen jälkeen suuntasimme bussipysäkille, Ellun _pomminvarman_ saapumisohjeen mukaan. Löysimmekin pysäkin suhteellisen helposti. Bussi tuli vasta parinkymmenenminuutin päästä, joten kerroimme toisillemme hahmojemme tarinat yms. Ihmiset eivät tietenkään katsoneet yhtään kummastuneina meitä. Ei varsinkaan kun mä selitän: ”Joo, mä oon sellanen 18-vuotias miehenalku, jonka taikataso on ykkönen. Niin ja sitte mä oon vielä uusnatsi o/”. Hypättiin oikeaan bussiin ja oli meillä aika hauskaa kun bongailtiin kilpaa kaikkia Ellun antamia tuntomerkkejä, joo meette ensin sellasen silla yli yms. Onnistuttiin jäämään jopa oikealla pysäkillä ja siitä viel mentii oikeeseen suuntaan, mutta sitten alkoivat ne ongelmat. Samalla sekunnilla mun kännykkä soi. Soittaja oli Ellu ja se kysyi, missä mä ja Janita ollaan. Lopulta Ellu ja Vilma tulivat meitä vastaan ja niin päästiin kivasti loppumatka suuremmassa joukossa. Ellulle päästyämme juteltiin hetki ihmisten kanssa, järjestäjät juttelivat jotain pelijuttuja, mutta tulivat pian muiden joukkoon ja briiffi seuraavan päivän larppia varten alkoi. Sen jälkeen katsottiin kuka nukkuu missäkin. ”Virallisen” osuuden jälkeen juteltiin ja syötiin iltapalaa. Hiljaisuus oli kello 00:00.

Aamulla herätys oli n. 9:00. Olin herännyt aikaisemmin, mutten ollut jaksanut nousta. Samassa olohuoneessa alkoi soida musiikki, tarkemmin sanottuna Dir en Grey. Ellu tuli avaamaan makuuhuoneen oven ja toivotti aurinkoista huomenta, muuntaen äänensä ylipirteän kimeäksi. Kun hän lähti, Salla tokaisi vieressä ”Onneksi olin herännyt jo aikaisemmin.” 
 Raahauduimme keittiöön syömään aamupalaa ja samassa biisi vaihtui Njet Molotoffiin. 



Pian syönnin jälkeen kävin vaihtamassa vaatteet hahmoni vaatteisiin ja otin koneeni laukusta ja tein viimehetken ”lunttauksia” loitsuista ja hahmoprofiilistani, vaikka osasinkin sepittää sen jo ulkoa… helposti. Pian ensimmäinen autokyydillinen lähti matkaan, itse menin bussilla. En ollut tajunnut ottaa mukaan pienempää laukkua, johon olisin tavarani voinut laittaa, mutta onneksi Vilma suostui ”tavarajuhdakseni” <3. Käytiin eka kaupassa ja sitten käppäiltiin pelipaikalle. Odotellessamme muita, asetuimme hetkeksi erääseen luokkaan.


Annika, Peppi, Eku, Pai & Tricu
Ellu, minä & Vilma
Kun koko porukka oli paikalla, laitoimme pelipaikan kuntoon, kävimme viimehetken tiedot ja otimme yhteiskuvat. Pari ihmistä eivät tulleet kiireiden yms. Takia perjantaina. Meri tuli lauantaiaamuna puolituntia/tunti ennen pelipaikalle lähtöä, Leo taas saapui pelipaikalle ja Kiyo saapui aivan pelin alussa. Tämän takia hän ei ole näissä kuvissa.

vas.Pai, minä, Janita, Peppi, Annika, Vilma, Meri, Ellu,
Katja & eku
takaa eteenpäin: Ellu, Katja, Tricu, Leo, Henna,
Salli & Eku + Pain jalat

"Tältä me aina näytetään" ♥

koko poppoo - kiyo
 
Tosiaan, kuvien jälkeen alkoi peli. Tiivistettynä pelin juoni oli, että mentiin isoon saliin tervetuliaisjuttuun ja sen jälkeen jokaista leiriläistä haastateltiin yksittäin… vitsivitsi, kyllä me taikavoimatkin saatiin, haittaakse? :D


No niin, siis oikeesti juoni oli, että nää oli saanut kutsun ”leirille”. Peli alko siitä, kun kaikki oli isossa salissa ja kaikki leiriläiset toivotettiin tervetulleiksi ja kerrottiin vähän mistä on kyse. Seuraavaksi jokaista haastateltiin. Haastattelujen jälkeen oli aika paljon aikaa, jolloin vain odoteltiin ja juteltiin, odotellessa seuraavaa ”tapahtumaa”. Pian odotus palkittiin ja jokainen jästi sai taikavoimat. Ensin Victoria teki Käärmeenkantajan merkin, sitten saatiin pieni mukillinen juomaa ja sen jälkeen Orion ”aktivoi” voimat taikasauvallaan. Saatiin muuten tietää myöhemmin, että juomassa oli ainakin energiajuomaa, pieni tilkka persikka-aprikoosimehutiivistettä ja suolaa! Oli siin vielä jotain, mutta oon unohtanut jo.
Käärmeenkantajan merkki
Pian voimien saamisen jälkeen alkoi tapahtua kummia, porukka sai kaikenlaisia kohtauksia. Takehito (eli minä) pyörtyi yhtäkkiä, ”oikeiden” velhojen/noitien voimat alkoivat tippua kun jästeillä ne taas vahvistuivat. Mao muuttui ihmissudeksi, tai siis se oli jo, muttei ollut täysikuu. Lisäksi Aoista tuli myös ihmissusi, Maon puraisusta johtuen. Masashi alkoi käyttäytyä oudosti ja näki olioita, jotka lopulta melkein tappoivat kaikki. Aluksi melkein kukaan ei uskonut häntä. (Takehito kyllä uskoi, sillä Masashi oli hänelle kuitenkin pelastaja, ”isoveli” jne. looong story, jos kiinnostaa niin kysy ihmeessä~ en kerro tässä koska tästä tulisi aivan liian pitkä postaus muuten!) Lisäksi selvisi, että leirillä oli myös taikaministeriön vakoojia, joita yritettiin etsiä. Vähän ajan päästä ymmärrettiin, että oliot puhuivat Masashin välityksellä, vieden Masashilta voimia. Lopulta oliot onnistuttiin voittamaan, mutta se vaati ihmis velhohenkiä. Koska ministeriön rottia ei saatu kiinni, lopulta kaikki… tai lähes kaikki joutuivat Azkabaniin, koska voimiensiirto jästeille yms.ei tainnut olla ihan luvallista ;).

Pelin jälkeen juttelimme vähän aikaa, jonka jälkeen siivosimme ja järjestimme paikat samaan kuntoon, mitä ne olivat olleet ennen pelin alkua. Tämän jälkeen lähdimme takaisin Ellulle. Ensin pidettiin loppubriiffi, mikä tällä kertaa sisälsi ainoastaan omien kokemusten kertomisen pelistä. Vastailtiin tyylillä kysymyksiin, mitä mieltä olit pelistä? Mikä oli lempikohtauksesi? Lisäksi ensikertalaisilta (eli minulta, Pepiltä ja Annikalta) kysyttiin oliko larppaaminen samanlaista kuin kuviteltiin aikaisemmin. Lopuniltaa juteltiin, kunnes tuli taas nukkumaanmenon aika. 

Aamulla heräsin siinä puoli yhdeksän aikoihin ja odotin muiden heräilyä. Aikani kuluksi otin miittivihkon ja koristelin sitä hieman, eli kirjoitin sisäkanteen hienosti miittivihko ja piirsin reunuksen. Pian muutkin alkoivat herätä ja vähän aikaa juteltua siirryttiin keittiöön aamupalan äärelle. Tämän jälkeen kaikki menivät istumaan olohuoneeseen ja alkoi miittivihkoihin kirjoittaminen.

 (Skannaukset mun miittivihosta. Pakko myöntää, että musta oli aika herkkää lukee noita, koska yyh~ Tykkään näistä ihmisistä ;w; ♥) 

Kirjoittamisen jälkeen siivosimme ja laitoimme tavaroita paikalleen, jonka jälkeen alkoi yhteinen televisiotuokio. Keräännyimme sohville, osa meni makaamaan maahan patjojen päälle, ja aloimme katsoa lauantain putousta, jonka Ellu oli tallentanut. Osa ihmisistä joutui lähtemään jo ennen ohjelman loppua, joten pysäytimme katsomisen ja sanoimme heipat. Tämän jäkeen katsoimme Putouksen loppuun ja sitten taas lähti ihmisiä. Putouksesta tulikin mieleen se korttitalo vaan -kappele. Jostain syystä ne sanat ei niinkään muistuttanut mua hahmokilpailusta vaan hp -pelistä. Tai siis muutama osa:


"Tahdoin taikka en, tyhjältä nyt tuntuu.
Muistella vain voin, mitä kerran koi.
Peli ohi on, kortit lyöty pöytään..."

 Tässä tapauksessa kortit tarkoittaisivat varmaan haastelappuja ^^

vas. Peppi, Vilma, Hasu, Henna & Janita. Hennan jalkojen edessä Kiyo
ja aivan oikeassa reunassa (puoliksi näkyvissä) Salli
 Putous -time ♥ näissä ei nyt näy tätä toista sohvaa, mutta silti ~ ^^

Lopussa meitä oli jäljellä minun lisäkseni Ellu, Janita, Salli, Eppu ja Hasu. Katsoimme vielä hetken Simpsoneita ja join kupin teetä. Lopulta myös minä ja Janita lähdimme kohti bussipysäkkiä. Bussi oli joko paljon myöhässä, tai sitten myöhästyimme siitä. Tämä johti siihen, ettemme ehtineet junaan jolla meidän piti mennä, joten menimme seuraavalla Tampereelle ja Janita jäi meille yöksi. Oli hauskaa ja tää johti siihen, ettei alkuvaiheessa ”larppimasis” tullut kovinkaan pahana. Seuraavana päivänä lähdin sitten saattamaan Janitaa Linja-autoasemalle.

No huh, tulipas tästä pitkä. Toisaalta, ei tätä oikein lyhkäisemmin olisi voinut kai selittää~
Viikonloppu oli kiva ja HPn jatkopeliä odotellessa. Kiitoksia siis tästä viikonlopusta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti