30.6.2012

NYAPPY IS BACK o(≧∀≦)o 23.6.

*Asettaa kännykkäänsä herätyksen 8:00* Noonni. Nyt aloitinkin hyvin omalaatuisesti merkinnän, ne~. Tosiaan, häippäsen huomenna Rosendhalin rannalle n. 5 tunniksi paraamaan, koska kyseessä on Tanparan kesäleiri, yaay Vähän harmittaa kyllä, et jouduin jättämään sixth guns miitin välistä, mut uusia miittejä tulee kuulemma ja tän leirin jälkee yks opettajista lähtee muutamaks kaudeks ja osa leiriläisistäkin muuttaa pois, koska opiskelupaikat! Anyway, tää merkintä _ei_ tuu koskemaan tätä vaan juhannuspäivää, jolloin oli mun ja Miisan järjestämä Nyappy is Back o(≧∀≦)o miitti (= An Cafe miitti).

Koska päivämäärä oli tuo 23.6. eli Juhannuspäivä, ei kovin moni ihmisistä pystynyt raahautumaan Tampereelle. Osa paikallisistakin joutui jättämään miittintulon, koska bussit. Meitä oli kuitenkin mukana menossa mun lisäksi viisi !

Mun piti odottaa tän merkinnän kanssa, et saisin valmiiks videon tästä miitistä. Mulla oli siis kamera ja kaikki, mut se nyt vähän hidastu. Syyt ovat: hukkunut piirustuslaudan kynä (ensin hukku,nyt patterit vähissä) + lagaava videontyöstöohjelma + ajanpuute & laiskuus. Oon koomannut aika mukavasti nyt viimepäivinä ja silleen. Mut yritän nyt mahdollisimman nopeesti saada kys. videon tehtyä. Ilmoittelen sitten ja laitan tan merkinnän loppuun, okei? 

Heräsin normaaliin tapaan aika aikaisin. Olin kuitenkin niin laiskalla päällä, että aamupalan syönti kesti + juutuin koneelle pidemmäksi aikaa kun oli tarkoitus. Sain kun sainkin kuitenkin katsottua suht. kivat vaatteet ja meikattua. Hiukset jätin suosiolla koskemattomiksi (no okei, harjasin vähän), koska tiesin, et näytetään/opetetaan fureja muille. Antikun fureissa kun kuitenkin tuppaa moshaustakin olemaan, vaikkei se mitään raskainta musiikkia olekaan. (voin vaa kuvitella millaset hiukset olis, jos oltais vedetty 3p!) No kuitenkin, mun lookki oli tällainen:

Lähdettiin kauheella kiireellä bussipysäkille Tuizin kanssa. Odoteltiin eka bussia ja tajuttiin siinä sit ~10 minuutin kuluttua, et nyt on juhannuspäivä = bussit ei liiku ennen klo. 14. No Tuizi pirautti äidille, joka tuli sit hakemaan meidät pysäkille ja ehdittiin kuin ehdittiin rautatieasemalle 12. Tapaamisaikahan oli tosiaan klo. 13. Miisa, Jonna ja Charlotta olivatkin jo paikalla. Juteltiin siinä sitten vähän aikaa ja pian myös Annika liittyi seuraan. Kohti Tamperetaloa lähdettiin 20 yli, koska kukaan ei ollut tehnyt yllätysvisiittiä. :D Etsittiin kiva paikka, laitettiin viltit ja jutustelu alkoi. Ihan alkuun oli tällaiset "kuka olet?" ja "lempijäsenesi, perustelujen kera" jutut. Kävi sellanen hassu juttu, että meitsi oli miitin ainoa, jonka lempijäsen oli Teruki. Itseasiassa... olin ainoa jonka lempijäsen ei ollut Kanon. Haha :DD

Alussa käytiin läpi myös mun tekemä adjektiivi...tai no enemmänkin sanaluokkatarina. Eli siis idea toimii samalla tavalla kun adjektiivitarina,mut myös muita sanaluokkia sai käyttää. Tarinasta tuli oikein hupaisi ja saatiin selvitettyä... kaikenlaisia asioita. Näitä ovat esimerkiksi se, että:
Kun menet Japanissa korealaiseen kahvilaan, tarjoilija ratsastaa sun luoksesi ja lähtee yhtä kulmikkaasti pois. Kun tarjoili ja on luonasi, luettele hänelle autosi, niin saat pilvesi viikon päästä. Kanon teki tauon aikana koiria. Livelähetys oli karvainen tapa kertoa tauon päättymisestä, ja ideana oli, että jäsenet pääsevät siivoamaan yhdessä Oh, ja An Cafen harjoitukset kestävät kymmenen vuosisataa!

Voitte vain kuvitella kuinka hauskaa meillä oli. Keskusteluissa alettiin yhtäkkiä puhua hevosista ja yhdessä välissä naureskeltiinkin, miksi me hevosista Antiku -miitissä puhumme. Mut jos tarkkaan miettii, niin An Cafehan sai ...puolet nimestään Manhattan Cafe -nimisen hevosen ansiosta, että ;) Mut sit mentiin vähän... jännän äärelle mm. kanojen kanssa ! Joten oli aika pienen evoluutioleikin... An Cafen jäsenillä höystettynä tietysti.
Charlotta & Annika
Järjestys oli seuraava (1= ollaan ensin ja siitä eteenpäin):
1. Bou
2. takuya
3. Yuuki
4. Teruki
5. Miku
6. Kanon

Ekalla kerralla päädyin Kanoniksi ja toisella kerralla olin Teruki Täytyy sanoa, että olin sijoihin ihan tyytyväinen, vaikke periaatteessa niistä kilpailtukaan. Bou oli oikein symppis ja suloinen ja ihana = ei tarvinnut hävetä, vaikka häviäisikin kivi paperi sakset - kisassa.

Pian paikalle tuli paaaaaljon lintuja (lue: lokkeja) ja myös yks sellanen ryhmä, joka tuli viettämään Juhannustaan alkoholin parissa. Päätettiin siis suosiolla vaihtaa paikkaa. Löydettiinkin sellanen kiva, vaikka eka linnut vähän tulikin lähelle.
Istuttiin hetki, mut päätettiin sit lopulta mennä suoraan miitin ns. main pointtiin, eli fureihin. Laitettiin Miisan radiosta eri levyiltä kappaleita. Ekana tais olla Magnya Carta ja siitä Maple Gunman. Heti tokana olikin Snow Scene ja Tuizi naureskeli, et kuunnellaan sitä keskellä kesää. Ja arvaatteko mitä kävi. Kappaleen viimesoinnuilla,just kun Miku oli päässyt laulamasta yuki ga furidasu (= lumi alkaa tippu|The Snow begins to fall) alko sataa sellasii jänniä valkoisia...palloja. Ne ei ollu rakeita ja lunta tai mitää. Ne oli enemmänkin sellasia... vähän niinku voikukissa on niitä haituvia. Ainoostaan se,et ne tuli taivaalta. :D

Tossa samalla tiellä, missä noi sorsat kuvassa on, juoksi sellanen kiva aasialainen mies. Se oli osana meidän miittiä ainakin tunnin tai pari. Tosiaa, tehtiin paaaaljon fureja ja se oli hauskaa se. Magnya Cartalta otettiin vielä Smile Ichiban ii Onna ja sit vaihdettiin Gokutama Rockiin. Sieltä sit otettii Ryuusei Rocket, Cherry Saku Yuuki!!, Nyappy in the world 3, Baby King, kuunneltii Day break, pierced, Koritsu Hospitalin aikana tehtii vähän fureja ja sit taas kunnolla mukaan Kakusei Heroismissa. Sen jälkee päätettii tanssia Natsu Koi Natsu GAMEa. Eka harjoteltii ja lopulta etittiin kivan tasanen paikka, missä kuvattii tanssi. Tanssin jälkee Annikan pitikin jo lähteä, halattiin ja sanottii heipat. Sen jälkee oltii aikeissa opettaa joku furi, mut aikaa oli niin vähän,et tanssittii loppuu vie Ippatsu Gyakuten Renai GAME.

moshaus on aika jeez
Tilannekuva :D Tää siks koska...
M: I swear it was this big !
P: Oh please, c'mon

Miksi... älkää kysykö vaan syyttäkää kellonaikaa. XD Kuvat ottanut Tuizi Tosiaan, Ippatsu Gyakuten Renai Gamen jälkee kerättii kimpsut kasaan ja lähdettiin kohti rautatieasemaa, missä Miisa, Jonna Ja Charlotta ostivat junaliput. Juna oli jo raiteilla, joten siinä nopeet "jäähyväiset" ja sovittii,et seuraava miitti tulee ~syyskuun alkupuolella. Sit mentii bussipysäkille Tuizin kaa ja odotettiin bussia saapuvaksi. Kotona meille tuli vieraita = herkut oli pöydässä ja kahvi keitettynä. Lisäksi äiti oli tehny Italianpataa, joten saatiin vatsamme kylläisiksi siltä istumalta.

Kiva päivä oli, ei voi muuta sanoa Kiitos vaan kaikille miittiin osallistujille, vietettiin varmaan paras Juhannus ikinä. 

pssst, sain tehtyä sen videon miitistä. Olkaatte hyvät:


2 kommenttia:

  1. Kiitoksia ihanasta miitistä sullekin ♥ :3 Ja muuten seuraavaks kerran ehdottaisin miittiä järjestettäväksi ehkä mieluummin lokakuun alkuun, koska aikasemmin en välttämättä pääse koulukiireiden vuoksi :/

    Aah noi kuvat on ihania!! Lainasin paria omaa blogimerkintää varten, toivottavasti ei haittaa ^^ Toivottavasti saat pian väslättyä sen videon, odotan sitä innolla ja kauhulla hehs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä mietin kans tän merkinnän kirjotettua, et syyskuu vois tulla vähän liian nopeeta, ku pääsin läpi koetansseista = pitää harjotella suht. vaikeita tansseja esitykseen, ja olis kuitenkin kiva kertailla furejakin. ^^

      Joo, tuizilla on silmää valokuvaukselle ja ei haittaa. ^^ Kiva vaan kun löytyy kunnolla käyttöä~ Mäkin toivon,et saan nopeeta tehtyä... koska jos en pian saa valmiiks, ni sit oikeestikin vierähtä aikaa, koska just esityksen harjoitukset yms. ni kotona lähes 80% ajasta menee varmaankin tanssien opetteluun. :D

      Poista